Muči Vas Strah od letenja?

Došli ste na pravo mjesto! 

 

 Sljedeća grupa:

 Uskoro objava

 Predbilježite se:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

  

 

Što kažu polaznici?

PROČITAJTE I SAZNAJTE!

+ rezultati ankete sa tečaja 

      trade_air_kravata_100_MALA_

 

U suradnji sa:

 

Mzlz.svg

 

 

 

 

 

 

Kapetan Nikola Hodalić - CPT F-100

Nikola_1._


Dozvolu prometnog pilota stiječe 2003. godine sa ukupnim ostvarenim naletom do sada od cca 3.300 sati. U posljednjih 10 godina prošao je oko 300 aerodroma od Svalbarda do Ghane, od Tenerifa do Kazana (podnozje Urala) kao i cijelu Australiju. Nikola je izvstan predavač i još bolji kapetan koj će vas provesti kroz prvi dio predavanja „o zrakoplovu, letu i avijaciji“, te nas kasnije popodne sve zajedno dignuti iznad oblaka.Pilot Marko Emer

Marko1

Pilot od 2000. godine, višegodišnje iskustvo u zrakoplovstvu te ujedno, pokretač i voditelj projekta oslobađanja straha od letenja.


Mag.psih. Martina Eljuga

martina3

Uz Martinu i njezine vježbe sa polja kognitivno-bihevioralne terapije, naučiti će te prepoznati, upoznati i savladati svoj strah. Gđica Eljuga je diplomirani psiholog sa mnogim dodatnim stručnim usavršavanjima na polju psihologije. Specijalizirana za polje iz kognitivno - bihevioralne terapije, biti će vaš ključ dana nakon svih naučenih znanja o avijaciji.

 

univ. bacc. ing. aeroing. Siniša Bošković

Sinia2

Siniša bošković osim što je inženjer zrakoplovstva i otvoren za sva pitanja koja želite postavit, on je i vaš terapeut. Tokom dana u nekoliko navrata će vam držati vježbe disanja, opuštanja te lagane meditacije koje će vam pomoći da se opustite. Siniša je certificirani ThetaHealing® učitelj i praktičar.


 

dipl.inž.fizike/meteorologinja Ana Bago

bago2

Ana je dipl. inz. fizike, struka meteorologija i oceanografija. Zaposlena od 2005 u Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe kao oblasni sinoptičar u zrakoplovnoj meteorologiji. Iz tog razloga, nema bolje osobe da vam objasni atmosferu oko zrakoplova i što se to sve zapravo „vani događa“. Gđica Bago radi na svakodnevnoj komunikaciji s pilotima malih aviona i pilotima airbus-eva, gdje se susreće sa problemima koje imaju što se tiče vremena, proučava atmosfersko stanje, preporuča najbolje rute i sl.


Ing. Želimir Trifunović

Trifunovi2

Želimir Trifunović je instruktor kontrole zračne plovidbe ACC Zagreb, te je najkompetentnija osoba u hrvatskoj koja Vam može objasniti principe i način rada kontrole zračne plovidbe. Želimir je Inženjer zračnog prometa, instruktor letenja te instruktor ispitivač. U rad HRVATSKE KONTROLE ZRAČNE PLOVIDBE uključen je od 1988. Istaknimo i konstantno obrazovanje i doškolovanje te vrhunske športske uspjehe u preciznom slijetanju.


Melisa Jasarević

Melisa1

Melisa je član kabinskog osoblja te je kao stjuardesa bila zaposlena u razdoblju 2009.-2012. Podjelit će sa vama svo znanje koje je potrebno za dobivanje licence kabinskog osoblja. Dozvola za dva tipa zrakoplova: Dash 8 Q400 i Airbus A319/ A320


Za Vas je tu cijelo vrijeme i produkcija tečaja koja brine da cijeli dan prođe po planu.

 

 

 

 
Joomla SEO by AceSEF

Cijene i popusti

 

Tečaj (uključuje let): 2.199,00 kn 

 

Probni let: 799,00 kn

(pdv uključen)

CIJENA tečaja je prilagođena i garantirano najniža od svih europskih "Fear of flying" tečajeva.

PRIJAVI SE! 

 

NISTE BLIZU ZAGREBA ?

Iskoristite POPUST od 20% za smještaj u hotelu Stella!

 

OSJEĆATE BLAGU NELAGODU ?

priključite nam se na PROBNOM letu!


 

Jeste li znali da avion bez problema leti samo s jednim motorom?

Jeste li znali da avion bez oba motora može sletjeti na vodenu površinu? Sjetite se nedavnog slučaja na rijeci Hudson.

Vrijeme je da saznate da se u Hrvatskoj upravo pokreće prvi tečaj oslobađanja straha od letenja!
 Powered by Joomla!. Designed by: Joomla themes register .be domain Valid XHTML and CSS.